top of page

VitaJuwel edelsteenwater,

in 7 minuten je eigen bronwater

VitaJuwel uitleg

Vanaf het bijzondere moment dat VitaJuwel edelsteenstaven in 2008 op de markt zijn gekomen, hebben vele consumenten zich laten verrassen door de gezonde, vitale en smaakvolle werking van VitaJuwel op het drinkwater.

 

Zijn fascinatie verkrijgt de met edelstenen gevulde VitaJuwel edelsteenwater niet alleen door zijn aansprekende design, maar ook door zijn effectieve, energetische vitalisatie en veredeling van drinkwater.

 

De hoogwaardige en in de waarste zin van het woord selecte edelstenen in VitaJuwel edelsteenwater bevatten krachten, die het water in de karaf niet onberoerd zullen laten.

 

Geen bovennatuurlijke vibraties, maar heel concrete, fysisch meetbare geluidsgolven en elektromagnetische frequenties worden door de gebruikte edelstenen in VitaJuwel edelsteenwater aan het omringende water afgegeven, waardoor het drinkwater gezond en vitaal wordt.

 

De met edelstenen gevulde VitaJuwel edelsteenwater geeft trillingen af, die ook onze kwartshorloges tot een regelmatig tikken aanzetten.In het water, bewerkstelligen deze edelsteentrillingen (waarvan de kleinste vormeenheden »clusters« genoemd worden en 1000 keer per seconde van vorm veranderen) de vorming van een nieuwe structuur, die niet zonder gevolgen blijft en in het biologisch rapport van het Hagalis-Instituut met wetenschappelijke methoden kon worden bewezen door Michael Gienger, Tübingen.

Michael Gienger heeft vooral met zijn bijdragen voor de steengeneeswijze internationaal aanzien verkregen. Hij is medeoprichter van de onderzoeksgroep steengeneeskunde Stuttgart en van de Vereniging Steengeneeskunde.

 

Gezond water en vitaal water draagt bij aan een goede water huishouding van het lichaam.

 

Al met al is VitaJuwel edelsteenwater een vernieuwend en bijzonder innovatief produkt wat perfect past in de hedendaagse trend van gezondheid en wellness.

 

VitaJuwel Edelsteenwater voelt zich thuis in wellness; hotels, thermen & beauty salons. Uiteraard presenteert VitaJuwel edelsteenwater zich ook subliem als gezond & bijzonder relatiegeschenk of als speciaal persoonlijk cadeau.

 

bottom of page