top of page

Paranormaal Spiritueel Centrum Limburg Reading,Healing,Coaching

Medium, Healer, Paragnost, Spiritueel Coach, Reading, Healing, Paranormaal genezer, Psychometrie, Hoogsensitief Coach, Hogere Lichtwereld, Elohim, Krachtschilderijen, Engelen reading, Engelen healing, Kristal healing, Aura Chakra healing, Energetische healing, HSP, Hooggevoelig

 

Universeel Licht

 

 

(Elohim, aartsengelen, opgestegen meesters, engelen)

Paranormaal Spiritueel Centrum Limburg, Medium Limburg, Reading Limburg, Healing Limburg, Paranormaal genezer, Psychometrie Limburg, Spiritueel Limburg, Elohim Limburg, Paranormaal Limburg, Engelen Reading Limburg, Engelen Healing Limburg, Paragnost Limburg, Spiritueel Coach Limburg, Spiritueel Limburg, Spiritualiteit Limburg, Intuitieve Spirituele kunst Limburg, Krachtschilderij, Bewustwording Limburg, Zingeving Limburg, Heelwording Limburg, Hogere zelf Limburg, Hoogsensitief Limburg, HSP Limburg, Nieuwetijdskinderen Limburg, Nieuwe aarde Limburg, Hooggevoelig Limburg, Helderzien Limburg, Helderweten Limburg, Heldervoelen Limburg, spirituele ontwikkeling, spirituele groei Limburg, spirituele heelwording Limburg, spiritueel ontwaken Limburg, Energetische healing Limburg, Aura Chakra Healing Limburg, Engelenwerk Limburg, Lichtwerkers Limburg, HSP Coach Limburg, Hooggevoelig begeleiding Limburg, Hoogsensitief begeleiding Limburg

De krachtschilderijen zijn meer dan kunst. Het is een Universele Taal die jouw onderbewustzijn begrijpt.

 

Krachtschilderij bevat krachten uit drie trillingsgebieden:

 

Kleurenenergie, edelsteenenergie en de kracht van Universeel Licht

 

Edelstenen zenden een constante energiefrequentie uit. De werking van edelstenen is gebaseerd op de natuurwet dat energie in evenwicht wil zijn, dus als we een steen met een bepaalde frequentie in ons energieveld brengen, dan zal hij zijn energie afgeven aan dat wat op dezelfde frequentie hoort te trillen, datzelfde geldt ook voor kleur.

 

De Universele Taal van Het Licht bevat symbolische codering en geometrische symbolen om het innerlijk weten sterker en helderder te maken.

 

Persoonlijk Krachtschilderij

 

Lichtcodes, een samenkomst van frequenties van licht die je naar de kern brengen, daar waar het echt om gaat. Ze spreken de taal van je hart en van je ziel. Ze communiceren met je via je gevoel. De lichtcodes zorgen voor balans en ontspanning. Ze verbinden je met je hart en met je kracht. Lichtcodes laten je ontwaken en ze creëren meer bewustzijn. Hoe vaker je er mee werkt hoe meer ze gaan leven voor je. Door het activeren van een van de codes activeer je of stuur je gecodeerd licht in en om je lichaam wat je direct informatie, kennis en heling brengt. Iedere ziekte of klacht is in beginsel geblokkeerd bewustzijn, een combinatie van frequenties en energie. Het verruimen en ontwikkelen van bewustzijn is dus de sleutel om deze geblokkeerde energie stromend te maken en te kunnen (beginnen met) helen. Lichtcodes, frequenties van licht, zijn bedoeld om je te raken op een dieper niveau, je in verbinding te brengen met je ware zelf. Ze openen je hart en laten je energie stromen, moeiteloos.

Na het zien van jouw foto, stem ik mijzelf af op jouw persoonlijke energie en kan ik een krachtschilderij voor je maken. Dit is een heel intensief en mooi proces.

Ik krijg de lichtcode te zien die bij jouw persoonlijke groei horen, waar je kracht van krijgt om te zijn wie je bent.

Jouw persoonlijk krachtschilderij omvat informatie uit verschillende lagen, op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau, die ik helder voor jouw zal verklaren per mail. Op deze manier ontstaat er een persoonlijke band met je krachtschilderij.

 

Haal een keer diep adem en kijk voor ongeveer een minuut (of langer) naar het krachtschilderij, de lichtcode resoneert direct met het deel in jou dat hier verbinding mee maakt.

 

144,- euro incl. reading en krachtschilderij

(3D doek 50 x50 cm)

Ieder krachtschilderij is uniek zoals jij bent!!

Tevens kun je een krachtschilderij laten maken als een

uniek cadeau voor een dierbare.

Recensie Persoonlijk Krachtschilderij:

Daniella Wacici

 

Het is heel kloppend wat er allemaal staat.
Ik vind t ook n prachtige beschrijving van mijn essentie en talenten en ik herken mij daar ook in.
Ook in de blokkades.. is toch prachtig om daar zichtbaar mee aan het werk te zijn?
Het laat Goddelijkheid en menselijkheid zien, en dat ben ik precies!
Net als iedereen en dan iedereen naar zijn of haar uitdrukking..
Het is prachtig wat er door jou heen gebeurt, dus wat je doet!

Hartelijke groet,
Dani

Mocht je vragen hebben en/of wil je graag een Persoonlijk Krachtschilderij bestellen vul dan onderstaand contactformulier in.

Thanks! Message sent.

bottom of page