Paranormaal Spiritueel Centrum Limburg Reading,Healing,Coaching

Medium, Healer, Paragnost, Spiritueel Coach, Reading, Healing, Paranormaal genezer, Psychometrie, Hoogsensitief Coach, Hogere Lichtwereld, Elohim, Krachtschilderijen, Engelen reading, Engelen healing, Kristal healing, Aura Chakra healing, Energetische healing, HSP, Hooggevoelig

 

Universeel Licht

 

 

(Elohim, aartsengelen, opgestegen meesters, engelen)

Paranormaal Spiritueel Centrum Limburg, Medium Limburg, Reading Limburg, Healing Limburg, Paranormaal genezer, Psychometrie Limburg, Spiritueel Limburg, Elohim Limburg, Paranormaal Limburg, Engelen Reading Limburg, Engelen Healing Limburg, Paragnost Limburg, Spiritueel Coach Limburg, Spiritueel Limburg, Spiritualiteit Limburg, Intuitieve Spirituele kunst Limburg, Krachtschilderij, Bewustwording Limburg, Zingeving Limburg, Heelwording Limburg, Hogere zelf Limburg, Hoogsensitief Limburg, HSP Limburg, Nieuwetijdskinderen Limburg, Nieuwe aarde Limburg, Hooggevoelig Limburg, Helderzien Limburg, Helderweten Limburg, Heldervoelen Limburg, spirituele ontwikkeling, spirituele groei Limburg, spirituele heelwording Limburg, spiritueel ontwaken Limburg, Energetische healing Limburg, Aura Chakra Healing Limburg, Engelenwerk Limburg, Lichtwerkers Limburg, HSP Coach Limburg, Hooggevoelig begeleiding Limburg, Hoogsensitief begeleiding Limburg

Nu verkrijgbaar in Praktijk Universeel Licht

Met trots mag ik dit bijzondere product in het Licht zetten.

 

Door middel van een met edelstenen gevulde glazen staaf wordt het drinkwater door VitaJuwel edelsteenwater in slechts 7 minuten AANTOONBAAR gezond en vitaal.


Aantoonbaar vitaal drinkwater en gezond drinkwater met VitaJuwel, water zoals water echt bedoeld is.

 

Vitajuwel Love € 67,95 klik hier
Vitajuwel Love € 67,95 klik hier

Rozenkwarts - Granaat - Bergkristal Liefde is de hoogste energie in het universum en het mooiste gevoel dat ons kan doordringen. We ervaren deze energie en gevoel met dit mengsel. Rozenkwarts is de parel van harmonie en gevoeligheid. De vurige granaat staat voor sensualiteit en passie. Het combineren van beide creëert een unieke emotionele dynamische liefde. Met deze mix kun je liefde toevoegen aan je bewustzijn. Dus je schijnt als een zon en geeft deze overvloed door aan je omgeving.

press to zoom
Vitajuwel Guardian € 79,95 klik hier
Vitajuwel Guardian € 79,95 klik hier

Toermalin (zwart) - Amethist - Bergkristal Net zoals een open geest een belangrijke voorwaarde is voor nieuwe ideeën, groei en vooruitgang, is het ook belangrijk om jezelf te beschermen tegen ongewenste invloeden. Amethist en zwarte toermalijn worden in talloze publicaties beschreven als de perfecte metgezellen om zich te ontdoen van negatieve energieën.

press to zoom
Vitajuwel Luna € 79,95 klik hier
Vitajuwel Luna € 79,95 klik hier

Maansteen (witte Labradoriet) – Bergkristal Zoals de naam al aangeeft, is de maansteen nauw verbonden met de aard van de maan. Zijn kleurrijke irisatie belooft verandering en overvloed. Vrouwen zijn op de hoogte van het effect van de maan op hun lichaam. In de alternatieve geneeskunde wordt de maansteen gebruikt als steen van een waardevolle vrouw. Hij kan de natuurlijke cycli van het leven ondersteunen en in balans brengen en staat voor vrouwelijkheid, intuïtie en creativiteit.

press to zoom
Vitajuwel Forever Young € 79,95 klik
Vitajuwel Forever Young € 79,95 klik

Aquamarijn - Aventurijn - Rookkwarts - Bergkristal Water is het levenselixir! In onze tijd, waar milieuvervuiling en stress deel uitmaken van het dagelijks leven, is het verlangen naar opluchting en ontgifting zeer aanwezig. Een voldoende hoeveelheid vers en zuiver water helpt bij interne reiniging. Water is het ideale transportmiddel om afvalstoffen te verwijderen. Gemmology beveelt aventurijn aan voor rust en versterking, aquamarijn voor verfrissing, rookkwarts voor actief stressmanagement

press to zoom

Gezond en vitaal water

 

Zijn fascinatie verkrijgt de met edelstenen gevulde VitaJuwel edelsteenwater niet alleen door zijn aansprekende design, maar ook door zijn effectieve, energetische vitalisatie en veredeling van drinkwater.

 

De hoogwaardige en in de waarste zin van het woord selecte edelstenen in VitaJuwel edelsteenwater bevatten krachten, die het water niet onberoerd zullen laten.

 

Geen bovennatuurlijke vibraties, maar heel concrete, fysisch meetbare geluidsgolven en elektromagnetische frequenties worden door de gebruikte edelstenen in VitaJuwel edelsteenwater aan het omringende water afgegeven, waardoor het drinkwater gezond en vitaal wordt.

 

De met edelstenen gevulde VitaJuwel edelsteenwater geeft trillingen af, die ook onze kwartshorloges tot een regelmatig tikken aanzetten.In het water, bewerkstelligen deze edelsteentrillingen (waarvan de kleinste vormeenheden »clusters« genoemd worden en 1000 keer per seconde van vorm veranderen) de vorming van een nieuwe structuur, die niet zonder gevolgen blijft en in het biologisch rapport van het Hagalis-Instituut met wetenschappelijke methoden kon worden bewezen door Michael Gienger, Tübingen.

 

Michael Gienger heeft vooral met zijn bijdragen voor de steengeneeswijze internationaal aanzien verkregen. Hij is medeoprichter van de onderzoeksgroep steengeneeskunde Stuttgart en van de Vereniging Steengeneeskunde.

 

Gezond water en vitaal water draagt bij aan een goede water huishouding van het lichaam.

De resultaten van dit VitaJuwel edelsteenwater onderzoek:

* VitaJuwel edelsteenwater zorgt voor duidelijke verbetering van de kwaliteit van het leidingwater.

* VitaJuwel edelsteenwater zorgt voor neutralisering van afgifte van schadelijke stoffen.

* VitaJuwel edelsteenwater zorgt voor verbetering van de pH-waarde en het zuurstofgehalte.

* VitaJuwel edelsteenwater zorgt voor verhoging van de biobeschikbaarheid van mineralen.

* VitaJuwel edelsteenwater zorgt voor stijging van de energiebalans.

* VitaJuwel edelsteenwater zorgt voor toename van vitale krachten.

* VitaJuwel edelsteenwater zorgt voor grotere oplosbaarheid van mineralen.

* VitaJuwel edelsteenwater zorgt voor betere voorziening van sporenelementen en mineralen.

* VitaJuwel edelsteenwater heeft een dichte benadering van bronwaterkwaliteit.

* VitaJuwel edelsteenwater zorgt voor hoge biologische waarden.

Mocht je vragen hebben en/of een Vitajuwel edelstenenstaaf willen aanschaffen vul dan onderstaand contactformulier in.

Het assortiment wordt binnenkort uitgebreid.

Thanks! Message sent.