top of page

 

Het Universeel Licht zit achter iedere verschijningsvorm.Open je hart voor een hoger bewustzijn, dat tot doel heeft je essentie te transformeren.

Zoveel mensen, zoveel wegen, zoveel leerscholen. Al deze wegen zijn geschapen door de Lichtwereld. Zoals de Lichtwereld ook de mens, plant, dier en de Kosmos geschapen heeft. Het doel van de lichtwereld is dat wij mensen één worden met het Universeel Licht. Om dat te kunnen dienen we eerst ontzettend veel te accepteren en te begrijpen.

Aan groeiende wijsheid kunnen wij simpelweg niet ontkomen, wij mogen er zelfs duizenden jaren over doen. Al levend worden wij wijzer. Wijzer worden wij door vallen en opstaan, begrip en acceptatie, continue naar een hoger niveau. Het leven dwingt! Alles hoort er dus bij. Ieder mens heeft daarom zo zijn eigen levensweg. Iedere weg is uniek en mogen wij allen respecteren. Ook al doet iemand, vanuit onze visie, nog zo dom, wij dienen te weten… ècht te weten, dat die iemand zijn eigen weg of zijn eigen leerschool heeft.

Universeel-begrip is de visie van de lichtwereld.

Vele visies zijn ruim. De ruimste visie heeft Universeel-begrip voor al wat is. Universeel-begrip is hierbij de visie van de lichtwereld, die altijd weet waarom hetgeen dat is, plaatsvindt.

Universeel Licht werkt aan de oplossing en weet dat het beter is om mee te stromen met de lichtwereld en de wijsheid dat een gezonde geest in een gezond lichaam woont serieus te nemen.

Universele-wijsheid weet dat in deze tijd er mensen zijn die zich verzetten tegen de ontluikende lichtvisie, omdat zij niet kunnen geloven of begrijpen waartoe het Universele (Het Alomvattende), met zijn Universele-wijsheid, dient.

Universeel Licht hanteert tegelijkertijd vele methoden, bij nadere beschouwing alle methoden, om het al (de meerderheid der mensheid) uit de droom te halen.

De hoogste visie is de Universele-visie, zich al-overkoepelend bewust van de functies van alle zijn. Het Universeel Licht laat al zijn.

Alles wordt bezield vanuit Universele-kracht.

Het Universeel Licht werkt vanuit alwetendheid, vrij van twijfel.

Het Universeel Licht liet en laat alles zijn.

In alle tijden en op elk niveau.

 

 

 

 

Medium Limburg, Reading en Healing Limburg, Elohim Limburg, paranormaal Limburg, Helderweten, heldervoelen, helderhoren, helderzien, Reading en Healing Limburg, Afstandsreading en healing Limburg, Kosmische fotoreading Lim

bottom of page