top of page

Intuitiëve Spirituele kunst, Intuitiëve schilderijen, energetische en spirituele kunst , Lichtcodes  krachtschilderij, edelsteenenergie,            kleurenenergie, Persoonlijk krachtschilderij, Aura krachtschilderij Hogere Lichtwereld, Elohim, aartsengelen, opgestegen meesters, engelen

 

 

 

 

IMG_20190724_083101.jpg

 

Kleurenenergie, edelsteenenergie en de kracht van Universeel Licht

In mijn praktijk Universeel Licht werk ik als reader-healer. Tevens ben ik kunstenaar en werk ik als kanaal voor de lichtwereld. Deze vorm en methode is het meest natuurlijk voor mij.

 

De krachtschilderijen komen tot stand door visualisatie, telepathie, automatisch schrift en channeling.

De krachtschilderijen zijn een hulpmiddel tot zelfinzicht, bewustwording en zelfontplooiing. Zij zijn een weg tot eigen meesterschap, om het ware Zelf te ontplooien en te leven.

 

Persoonlijk Krachtschilderij

 

Lichtcodes, een samenkomst van frequenties van licht die je naar de kern brengen, daar waar het echt om gaat. Ze spreken de taal van je hart en van je ziel. Ze communiceren met je via je gevoel. De lichtcodes zorgen voor balans en ontspanning. Ze verbinden je met je hart en met je kracht. Lichtcodes laten je ontwaken en ze creëren meer bewustzijn. Hoe vaker je er mee werkt hoe meer ze gaan leven voor je. Door het activeren van een van de codes activeer je of stuur je gecodeerd licht in en om je lichaam wat je direct informatie, kennis en heling brengt. Iedere ziekte of klacht is in beginsel geblokkeerd bewustzijn, een combinatie van frequenties en energie. Het verruimen en ontwikkelen van bewustzijn is dus de sleutel om deze geblokkeerde energie stromend te maken en te kunnen (beginnen met) helen. Lichtcodes, frequenties van licht, zijn bedoeld om je te raken op een dieper niveau, je in verbinding te brengen met je ware zelf. Ze openen je hart en laten je energie stromen, moeiteloos.

Na persoonlijk contact per telefoon en het zien van jouw foto, stem ik mijzelf af op jouw persoonlijke energie en kan ik een krachtschilderij voor je maken. Dit is een heel intensief en mooi proces.

Ik krijg de lichtcode te zien die bij jouw persoonlijke groei horen, waar je kracht van krijgt om te zijn wie je bent.

Jouw persoonlijk krachtschilderij omvat informatie uit verschillende lagen, op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau, die ik helder voor jouw zal verklaren per mail. Op deze manier ontstaat er een persoonlijke band met je krachtschilderij.

 

Haal een keer diep adem en kijk voor ongeveer een minuut (of langer) naar het krachtschilderij, de lichtcode resoneert direct met het deel in jou dat hier verbinding mee maakt.

 

144,- euro incl. reading en krachtschilderij

(3D doek 50 x50 cm)

Ieder krachtschilderij is uniek zoals jij bent!!

Kom verder.....

Heb je een vraag?

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van nieuwe ontwikkelingen en de nieuwsbrief ontvangen ?

Stuur me dan een berichtje via onderstaand contactformulier.

Success! Message received.

  • Google+ Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page